مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

هشدار برای موج دوم کرونا در ترکیه

وزارت کشور ترکیه با ابلاغ دستورالعمل جدیدی به ۸۱ استان این کشور تدابیر مضاعف برای جلوگیری از شیوع کووید ۱۹ و رویه جدید درمان بیماران کرونایی را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 06
کد خبر: ۵۳۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر بموجب این دستورالعمل از این پس کار مداوا و کنترل بیماران کرونایی که حالشان بسیار وخیم نباشد در منزل دنبال خواهد شد.
همچنین بمنظور جلوگیری از ازدحام و انباشتگی مراجعه کنندگان به بیمارستان‌ها گرفتن آزمایش کرونایی، توزیع و تحویل دارو به بیماران بستری در منزل توسط پرسنل وزارت بهداشت و کنترل رعایت موارد قرنطینه‌ای در منازل نیز توسط استانداری، فرمانداری و نیرو‌های امنیتی صورت خواهد گرفت.
بنا بر دستورالعمل فوق در ۸۱ استان ترکیه قرارگاه نظارت پاندمی تشکیل و کنترل وضعیت کرونایی استان‌ها از این پس از سوی این مراجع دنبال خواهد شد.
در راستای این تدابیر بدلیل افزایش بیماران کرونایی و تکمیل ظرفیت بیمارستان‌های آنکارا بستری‌های غیرضروری بیماران در بیمارستان‌های آنکارا به تعویق افتاد و مقرر شد نیمی از تخت‌های بیمارستانی موجود در استان به بیماران کرونایی تخصیص یابد.
همچنین همه تخت‌های خالی مراقبت‌های ویژه نیز به بیماران کرونایی اختصاص داده شد و عمل‌های جراحی غیر ضروری نیز به حالت تعلیق درآمد.

 

خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظر